• Ново
Обратими Зимни палта за кучета - Руното Облекло за малки кучета с Подвижни толстовкой, Топло Светоотражающая Яке за Кучета с отвор за колан, Дрехи за френския бульд?

Обратими Зимни палта за кучета - Руното Облекло за малки кучета с Подвижни толстовкой, Топло Светоотражающая Яке за Кучета с

Rating 
BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

? Приятно и КОМФОРТНО -Подплата от пухкав отвътре и пълнеж от полипропилен памук, материал премиум-клас, правят зимно палто за кучета супер мека и удобна в чорап и топли на кучето студена зима / сняг ? ПОДВИЖНА качулка - Тази яке за кучета разработен с подвижна качулка с цип, така че може да се носи в 2 стилове.Hoody за кучета може да защити ухото и главата на кучето, като се избягва така, че ухото му е студено на открито. ? ДОСТЪП до шлейке и метални ключалки - Регулируем отвор за колан с цип подходящ за повечето кучешки каишки или колан.Оборудван с 3-4 метални кламери и тънки бода, което позволява лесно да се носят или да го стрелят. ? СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНИ ЛЕНТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ - Осигурява на вашия домашен любимец максимална видимост в условия на слаба осветеност, подобряват безопасността на нощни разходки и предотвратяване на действия при лошо време. ? На разположение 7 размера и 4 цвята - Дрехи за кучета за студено време 7 размера и 4 цвята.Подходящ за повечето малки и средни кучета като чихуахуа, пудели, френски булдог и такси.Моля, измерете размера, преди пускането на поръчката.Ако не Сте доволни от тази покупка или имате някакъв проблем с размера, свържете се с нас.Зимно палто за кучета.Пуловер и рокля за кучета.Спасителна жилетка за кучета.Успокояваща Куче на легло.Космати руното лигавицата прави пуловер за кучета от много мек и удобен в чорап и запазва топлината на тялото на вашия домашен любимец.Дръжте кучето си на топло на студено през зимата / в снега.Обиколка на гърдите : Измерва се най-дебелата част на гърдите (обикновено за краката).Добавете 3 ~ 5 см, ще бъде по-добре.Обиколка на врата : Обиколката на шията, добавете 2 ~ 3 см, ще бъде по-добре.Дължина на тялото : Измерете дължината на по протежение на гръбначния стълб на кучето-от основата на врата до 5 см отпред от основата на опашката. СЪВЕТ : Уверете се, че вашият домашен любимец е правилно заслужава, а не се седи или лежи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория