• Ново
Пиенето за Зайци VAKAR, Пияч За Прасета от Неръждаема Стомана, 5 бр., Автоматична Пиенето За Зайци, Пияч за Ниппелей, Биберони За Поене на Пилета, Аксесоари За ферма За М?

Пиенето за Зайци VAKAR, Пияч За Прасета от Неръждаема Стомана, 5 бр., Автоматична Пиенето За Зайци, Пияч за Ниппелей,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Практичен аксесоар】 Подходящи за храненето на зайци, се отличава с висока чувствителност и автоматичностью, кожа заек не е лесно да се намокри разумна структура позволява кролику да пие вода. 【Високо качество】 прът клапан от неръждаема стомана 304 с силиконово о-пръстен, здрав и издръжлив, с дълъг срок на служба, удобен за използване. 【Лесна употреба】 Высокоэластичная вградена пружина от неръждаема стомана, регулируем винт в края. Малки размери и тегло, лесен за носене и съхранение. 【Лесна инсталация】 Зажимное планина удобен за инсталиране и е практично да се използват.Липсата на ръжда и защита от ухапвания удължават срока на експлоатация. 【100% следпродажбено обслужване】 Нашата цел-вашето удовлетворение е, някои непредвидени обстоятелства могат да възникнат неизбежно.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обърнете към нас за решаване на всички проблеми.Ние ще ви дадем 100% задоволителен отговор.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Купа за пиене Основен материал : неръждаема стальтип : 8 мм тройниковый разъемподходит за : заек Приложение : Оборудване за питейна вода, Размер на купата : Малка купа, голяма купа (по избор) Размерът на малка купа : 6,6x6x3 см /2,6x2,4x1,2 инча по-голям Размер на чашата : 7,7x6,5x3,5 см /3,0x2,6x1,4x1,4 инча Тегло : прибл. 210-240 грама/ 7,4 унции-8,5 грама съдържание на Пакета : 5 чаши за пиене Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, имайте предвид, че всяка купа за пиене, се състои от 5 бр. аксесоари, общо аксесоари 25 бр.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Drinking Bowl
Main Material:
Stainless Steel
Type:
8mm Tee Connector
Suitable for:
Rabbit
Application:
Drinking Water Equipment
Bowl Size:
Small Bowl, Large Bowl (optional)
Small Bowl Size:
6.6 x 6 x 3 cm / 2.6 x 2.4 x 1.2 in
Large Bowl Size:
7.7 x 6.5 x 3.5 cm / 3.0 x 2.6 x 1.4 in
Weight:
Approx. 210g-240g / 7.4oz-8.5oz
Package List:
5 x Drinking Bowl:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that each drinking bowl is composed of 5pcs accessories, there are 25pcs accessories in total. :

Подобни продукти в категория