• Ново
Буфер за нокти Опесъчаване Блок който е паркет карета перална Пила Преносим Опесъчаване Блок за Полиране на Нокти Маникюр, Инструмент за Оптимална Грижа за ноктит?

Буфер за нокти Опесъчаване Блок който е паркет карета перална Пила Преносим Опесъчаване Блок за Полиране на Нокти

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

МЕК И бережный : Буфер блок за нокти, изработени от солидна шкурка и мека гъбаТой е мек и бережный и може да се полира си естествени нокти.БЛЯСЪК : Използвайте тампони за нокти, за да подравните повърхността на вашите естествени нокти, почистване на уши и премахване на петна с естествени нокти, за да им е упорит блясък.ПОЛИРАНЕ : Използвайте и двете страни на черна груба ленти на блока в продължение на 5 секунди, след това използвайте сивата ивица на блока за изглаждане на ноктите, за да получите идеалният лак в продължение на 5 секунди, и, накрая, използвайте бяла гладка повърхност на блока, за да се придаде блясък на ноктите в продължение на 5 секунди.ГЛАДКИ НОКТИ : Ефективно шлайфане и полиране, без да наранява кожата, лесно се придава форма на неравни кутикуле на ноктите си, за да направят ноктите гладки и плоски.Лесен за носене : Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и транспортира, лесно се побира в чанта, идеална за домашна употреба и маникюрного салон.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : буфер за нокти Материал : спондж Размер на продукта : прибл. 9x3,5x3,5 см/3,5x1,4x1,4 инча Характеристики : Ефективна шлайфане и полиране, без да наранява кожата.Ультралегкий и лесен за използване.С помощта на лесно под формата на неравен кутикуле на ноктите, за да ги направите гладки и плоски.Използвайте го преди да нанесете лак или грижата за ноктите.Идеална за приготвяне на ноктите професионалисти и семейства.Осъществяване Списък : 1 х буфер за нокти.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Buffer
Material:
Sponge
Product Size:
Approx. 9 x 3.5 x 3.5cm / 3.5 x 1.4 x 1.4in
Characteristics:
Effective grinding and polishing without harming the skin. Ultra light and easy to use. It is easy to shape the uneven cuticle on the nails to make the nails smooth and flat. Use it before applying nail polish or nail care. Suitable for professionals and families nail art preparation.
Package List:
1 x Nail Buffer:

Подобни продукти в категория