• Ново
Мини-термопресс-машина Преносима термопресс-машина бързо загряване с изолирани основание, отличен ютия, преса за проекти на топлопреминаване на тениски, обувки, ш?

Мини-термопресс-машина Преносима термопресс-машина бързо загряване с изолирани основание, отличен ютия, преса за проекти

Rating 
BGN 8.50

Сума
Налично за поръчка

【РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА】Малка термопресс-машина има 3 различни режима на отопление, които позволяват да определя температурата, която е необходима за различни теплопередающих материалиНай-ниската температура : 284℉ (140 ℃), Средната температура : 320℉ (160 ℃), Висока температура : 374℉ (190 ℃). 【БЪРЗО и РАВНОМЕРНО НАГРЕВАЕМАЯ ПЛОЧА】Подметка термопрессов се нагрява по-бързо в сравнение с други марки и равномерно разпределя топлината по цялата повърхност, което прави проектите по-привлекателни.Той също е изработена от плоча сухо отопление с керамично покритие, която е устойчива на високи температури и не причинява корозия. 【ФУНКЦИЯ АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ】Машина за пресоване блузи ще се изключи автоматично след 10 минути бездействие, така че няма възможност прегряване.Сега вие можете да бъдете спокойни, ако забравите да изключите термопресс. 【РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ на ПРИЛОЖЕНИЕ 】 Мини-термопресс с контролирана температура позволява да изпълнява многократно пренос на топлина на различни материали, като например тениски, панталони, шапки, обувки, чанти, чорапи и др. 【ИДЕАЛЕН подарък】 Нашата мини-термопресс-машина ще се превърне в чудесен подарък за любителите на ръкоделието.Комплектът включва 1 х изолирана основа, 1 х чанта за съхранение и 1 х Ръководство за потребителя.Ако в случай, че сте получили наранена термопресс-машина.ние ще се радваме да произвежда замяна или възстановяване, ако се сблъскате с някакви проблеми. 【РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА】Малка термопресс-машина има 3 различни режима на отопление, които позволяват да определя температурата, която е необходима за различни теплопередающих материали.Най-ниската температура : 284℉ (140 ℃), Средната температура : 320℉ (160 ℃), Висока температура : 374℉ (190 ℃). 【БЪРЗО и РАВНОМЕРНО НАГРЕВАЕМАЯ ПЛОЧА】Подметка термопрессов се нагрява по-бързо в сравнение с други марки и равномерно разпределя топлината по цялата повърхност, което прави проектите по-привлекателни.Той също е изработена от плоча сухо отопление с керамично покритие, която е устойчива на високи температури и не причинява корозия. 【ФУНКЦИЯ АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ】Машина за пресоване блузи ще се изключи автоматично след 10 минути бездействие, така че няма възможност прегряване.Сега вие можете да бъдете спокойни, ако забравите да изключите термопресс. 【РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ на ПРИЛОЖЕНИЕ 】 Мини-термопресс с контролирана температура позволява да изпълнява многократно пренос на топлина на различни материали, като например тениски, панталони, шапки, обувки, чанти, чорапи и др.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория