• Ново
Eppingwin 800 бр. Жълти Помпоны, Обикновени и Блестящи Помпоны, Помпоны Различни Размери и цветове, Блестящи Топки с pom-помераните за декоративно-приложни изкуства и зана?

Eppingwin 800 бр. Жълти Помпоны, Обикновени и Блестящи Помпоны, Помпоны Различни Размери и цветове, Блестящи Топки с pom-помераните

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Добър избор : можете да получите на банката удобни за носене помпонов, опаковани в буркан, която лесно се съхранява, както и тя е идеален подарък за празницитеПомпоны за бродерия са много ярки цветове и приятен блясък, които вдъхновяват вашето въображение и творчески способности.Отлична комбинация от : помпоны са проектирани специално за да добавите ярки нюанси на всеки поделочному проект и могат да бъдат използвани с различни размери.Обикновените помпоны : 1 см * 555шт, 1,5 см. * 100шт, 2 см * 40шт, 2,5 см * 40шт, 3 см * 25шт.Блестящи помпоны : 2 см. най-високо качество : Нашите помпоны са изработени от устойчив полиестер, те също са меки на допир, което ги прави идеални за различни занаяти, като ключодържатели и ключодържатели за чанти.Идеален за подарък : Комбинация от големи и мини-помпона с много блестящи помпонов е чудесно за всички проекти и САМ.Той е идеален за дарения, подаръци, тъй като развива техните ръчни умения.Гаранция:Ако не сте доволни от нашите продукти или са останали недоволни от покупката, ние навреме, за да реши проблема си.Добре дошли, за да споделят своите дизайнами и поделками.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория