• Ново
Cabilock Притежателите на Четка за Зъби Стенни 2 бр. Поставка За Домашно Бръснач Притежателя Етажерки, Хотелски Рафтове за Съхранение на Паста за зъби без Издънка За Ба?

Cabilock Притежателите на Четка за Зъби Стенни 2 бр. Поставка За Домашно Бръснач Притежателя Етажерки, Хотелски Рафтове за

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

Съберете си, за да проверите за измиване - четка за зъби, паста за зъби съдържа плота чисти и спретнатиПазете четки, чашки и паста за зъби, така че да е лесно да се намери.Може да се прилагат на всяка гладка, чиста и суха повърхност.Спестяване на пространство благодарение на елегантния и компактния си външен вид.Стенен дизайн, прилепен към стената, като по този начин не причинява вреда на стената и лесен за инсталиране.Списък на пакетите 1 x Поставка за четка за зъби Характеристики - Съберете си, за да проверите за измиване - четка за зъби, паста за зъби, за да се побере на бюрото си чисто и подредено. - Цвят : сребрист. - Спестяване на пространство благодарение на елегантния и компактния си външен вид. - Дръж четки, чашки и паста за зъби, така че да е лесно да се намери. - Стенен дизайн, прилепен към стената, като по този начин не причинява вреда на стената и лесен за инсталиране. - Може да се прилагат на всяка гладка, чиста и суха повърхност. - Материал : Неръждаема стомана. -Размер : около 11,8 х 7,6 х 5.3 см/4,65 х 3 х 2,09 инча.Информация за стоки В него могат да се съдържат домакински четки и паста за зъби.Добрата баня, която имате трябва да бъде.Устойчив на абразия, може да се носят навсякъде, както ви харесва.Изработен от материала, той е здрав за дълго използване, лесен и не разполага с ъгли или.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория