• Ново
NOVMAY Мат Добре Дошли Входна Врата Входни Изтривалки Сладък Коте, Котенце Котка Закрит и Открит Гумени Подложки Нескользящие 29x17 инча (О, не)

NOVMAY Мат Добре Дошли Входна Врата Входни Изтривалки Сладък Коте, Котенце Котка Закрит и Открит Гумени Подложки Нескользящие

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 РАЗМЕР : Правоъгълник - 29 x 17 инча, дебелина 0,3 инча.Той се побира навсякъде и не блокира отваряне и затваряне на врати. Материал : Изработен е от висококачествен лен, повърхност премахва голяма част от мръсотията и боклука, като поддържа пода чист и чист.Гумена нескользящая основа, която предотвратява изтичане на влага, задръжте мат на място. Перфектна украса : Мат Pussy Cat welcome doormat може да украсяват къщата си домашен любимец, създава прекрасна атмосфера на място, ще ви щастливи и специални спомени.Страхотни бижута за зона за домашни любимци, магазин за домашни любимци, у дома или на други сцени. Лесна за почистване и грижа : Врата на мат могат да се почистват по различни начини.Разклатете с подложка за боклук или използвайте прахосмукачка, за да премахнете мръсотия.За дълбоко почистване на промиване на входната изтривалка от градински маркуч. Ако имате някакви проблеми, моля, първо се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да ги решим. Размер : 29x17 инча, дебелина 0,3 инча. Материал : Изработен е от висококачествен лен, повърхност премахва голяма част от мръсотията и боклука, като поддържа пода чист и чист.Гумена нескользящая основа, която предотвратява изтичане на влага, задръжте мат на място. Лесна за почистване и грижа : Уличен подложка могат да се почистват по различни начини.Разклатете с подложка за боклук или използвайте прахосмукачка, за да премахнете мръсотия.За дълбоко почистване на промиване на входната изтривалка от градински маркуч. Ако имате някакви проблеми, моля, първо се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да ги решим.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория